Värnamo Trädgårdsförening

— Trädgård och rabatter

Erbjudande om föreläsningar, trädgårdsbesök och rabatter.

Till vår förening får vi många erbjudanden. Ibland handler det om föreläsningar, trädgårdsbesök eller rabatter på inköp. Här lägger vi upp länkar och info för den intresserade!

  • Hej
vi vill gärna informera och inspirera för ett nytt odlingsår. Dels bifogar vi information om vår odlingskurs som följer säsongen och dels vill vi bjuda in till sommarens Trädgårdsdag speciellt för Trädgårdsföreningar. Vi kommer förutom ordinarie öppettider ha öppet under arrangemangen Tusen Trädgårdar och Land öppen trädgård. I augusti, när trädgården är som bäst bjuder vi in er trädgårdsföreningar till en dag med gratis guidning för medlemmar…
Sprid gärna informationen i din förening.
Varma vårodlarhälsningar
Peder o Lotta
Björnhyltans Trädgård
073-8455777

https://www.bjornhyltans.se

 

  • Välkommen till Trädgårdsrundorna nordvästra Skåne

Trädgårdsrundorna i Nordvästra Skåne, ger dig som besökare möjlighet att ”titta in bakom grinden” i många fantastiska trädgårdar. Allt från små privata cityträdgårdar på drygt hundra kvadratmeter, till stora parkliknande egendomar på flera hektar. Även trädgårdscaféer, trädgårdsföretag m m deltar.

Vårrundan 19 maj 2024 kl 10-17

Trädgårdsrundan 15-16 juni 2024 kl 10-17

Sensommarrundan 24-25 augusti 2024 kl 10-17

Månskensrundan 5 oktober 2024 kl 17-21

Upplev kvällen i en trädgård upplyst av allt från levande ljus till elektrisk belysning. Låt dig inspireras av hur ljus kan tillföra nya kvaliteter till en trädgård.

www.tradgardsrundorna.se

  • Sydostrosen bjuder in Värnamo Trädgårdsförening till föreläsning – Välkomna !
    hälsar
    Ditte/Sydostrosen/. Rosor i Småland

 

  • Odlarglädjen Butik i Eskilstuna men även online.  Odlarglädjen